Etsimme projektiharjoittelijaa Nuorten tulevaisuusseminaariin

Vaikuttava Kirkko 2025 – Nuorten tulevaisuusseminaari toteutetaan Tampereella, oletko sinä sen seuraava järjestäjä? Etsimme nyt tapahtumatuotannosta innostunutta projektiharjoittelijaa toteuttamaan viikonlopun yhdessä valmistelutyöryhmän kanssa. Olit sitten sitsikeittiöiden luottopelaaja tai erilaisten ekskursioiden Indiana Jones, yksi vuoden ainutlaatuisimmista harjottelupaikoista tarvitsee osaamistasi! Projektiharjoittelijana järjestät Kirkko 2025 – Nuorten tulevaisuusseminaarin yhteistyössä Nuoren kirkon nuorisosihteerin ja timanttisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Harjottelusi kokonaisuus rakentuu etukäteisten järjestelyiden organisoinnista, osallistujamarkkinoinnista ja -viestinnästä sekä seminaaripäivien käytännönjärjestelyistä ja jälkiviestinnästä ja -raportoinnista. Tapahtuman ohjelman suunnittelee valmistelutyöryhmä, jonka osana toimit.

Projektityö on pääosin itsenäistä ja järjestön puolelta tueksesi saat järjestön ammattitaitoisen nuorisosihteerin. Seminaari järjestetään Tampereella 5.-7.4.2019, mutta etukäteisvalmisteluita hoidetaan järjestön Lauttasaaren toimistolta käsin.

Harjoittelun kesto on 2-3kk ja toteutetaan hajautetusti tammi-huhtikuun ajalla kanssasi sovittavalla tavalla. Tehtävästä maksetaan 1500e/kk ja toivomme, että sinulla on mahdollisuus hakea sitä varten yliopiston harjoittelutuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoren kirkon nuorisosihteeri Tarja Liljendahl, 0400 279 376, tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi

Lähetäthän hakemuksesi 9.12.2018. mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi Haastattelut tehtävään järjestetään keskiviikkona 12.12.2018 klo 14-17, laitathan päivämäärän kalenteriisi jo nyt.

Lisätietoja seminaarista: www.nuortentulevaisuusseminaari.fi