Webinaari: Rippikoulun etäohjaaminen

Rippikoulua etänä logo jossa tietokoneen näytöllä symbolit risti, ankkuri ja sydän

Webinaari: Rippikoulun etäohjaaminen

Rippikoulut ovat yllättävän tilanteen edessä COVID19-viruksesta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi. Nyt kun kokoontuminen nuorten kanssa samassa tilanteessa ei ole turvallista, on aika ottaa käyttöön erilaiset etäohjaamisen tavat myös rippikoulussa.

Katso tallenne webinaarista Rippikoulua etänä 1 – Miten ohjata rippikoulua siten, että nuoret tekevät tehtäviä itselleen sopivina aikoina? Webinaarissa koulutussuunnittelija Sanna Jattu antaa välineitä oppimistehtävien laatimiseen ja yhteisölliseen työstämiseen nuorten kanssa.

Kirjoita alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi ja klikkaa “Lähetä”.
Lähetämme sinulle ladattavksi PDF-tiedoston, josta löydät linkin tallenteeseen, webinaarin diat ja tietoa muista rippikouluun liittyvistä webinaareista. Emme käytä sähköpostiosoitettasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.


Tulevat Webinaarit

Webinaari: Rippikoulua etänä 2 – miten ohjata rippikoulua siten, että nuoret ovat koolla yhtä aikaa? Osallistumismaksu 30 euroa /hlö. Seuraavat toteutukset:

 

Webinaari 3: Rippikoulua etänä – Miten toteuttaa rippikoulun etätapaaminen Zoomissa? Osallistumismaksu 50 euroa/ henkilö. Seuraavat toteutukset:

Lisätietoja: Sanna Jattu, 0400 105 072, sanna.jattu(at)nuorikirkko.fi