Saapas – miten mukaan?

Miten mukaan?

Saapasvapaaehtoisena on mukava olla. Toiminnassa on mukana paljon eri-ikäisiä ja eri aloilta tulleita aktiiveja, joita Saapasharrastus yhdistää. Vapaaehtoiskoulutus on kattava ja antoisa.

Koulutuksessa saa ensiapuvalmiuksia, vuorovaikutustaitojen koulutusta sekä turvallisuus- ja tilannearvio koulutusta. Vapaaehtoinen saa tietoa sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmistä, nuorisotyön ajankohtaisista asioista sekä valmiuksia ohjata nuoria näissä verkostoissa. Koulutukseen hakeutuvat haastatellaan ennen koulutusta.

Vapaaehtoiset toimivat oman alueensa paitsi oman alueensa päivystyksissä, myös mahdollisesti suurilla kesäfestareilla yhdessä muiden Saapasryhmien kanssa. Vuodesta 2011 on Saapas toiminut myös netissä Oman paikkakuntasi Saapasryhmät löydät täältä. Voit ottaa yhteyttä täyttämällä sähköisen lomakkeen. Välitämme yhteydenottosi oman alueesi työntekijälle!

Saappaan löydät Facebookista Saapaslaisten keskusteluryhmästä sekä fanisivuilta. Syksyisin järjestetään valtakunnalliset vapaaehtoisten päivät Partaharjun Leirikylässä Pieksämäellä. Näillä päivillä on runsaasti samanhenkistä seuraa sekä asiapitoista että kevyempää ohjelmaa. Nähdään siellä!

Saapas-vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen

Olen kiinnostunut seuraavista toiminnan muodoista:

Olen ensijsijaisesti kiinnostunut seuraavan paikkakunnan Saapas-toiminnasta (valitse 1):

X