Saapas – miten mukaan?

ASTU SAAPPAISIIN!

Oletko yli 18-vuotias ja kiinnostunut nuorten auttamisesta? Haluatko olla keskustelukumppani, avunantaja ja opastaja siellä, missä nuoret viettävät aikaansa? Jos tunsit kipinän, tule vapaaehtoiseksi Saappaaseen!

Vapaaehtoiset ovat Saappaan sydän ja sielu. Eri-ikäisiä ja erilaisista taustoista tullutta joukkoa yhdistää halu kulkea nuorten rinnalla, auttaa ja kuunnella.

Palveluoperaatio Saappaan vapaaehtoisena voit kohdata nuoria kadulla, festareilla tai netissä. Saappaan vapaaehtoiset hakeutuvat nuorten luo juttelemaan, pitämään huolta tai tarjoamaan apua nuorten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Saappaan vapaaehtoiset saavat kattavan ja antoisan koulutuksen Saapas-toimintaan ja päivystävät yhdessä vastaavien ohjaajien kanssa. Ei ole tehtäviä tai vastuita, joita osaava vapaaehtoinen ei voisi hoitaa.

Vapaaehtoiset toimivat oman alueensa paitsi oman alueensa päivystyksissä, myös mahdollisesti suurilla kesäfestareilla yhdessä muiden Saapasryhmien kanssa. Saapas toimii myös netissä. Oman paikkakuntasi Saapasryhmät löydät täältä. Voit ottaa yhteyttä täyttämällä sähköisen lomakkeen. Välitämme yhteydenottosi oman alueesi työntekijälle!

Saappaan löydät Facebookista Saapaslaisten keskusteluryhmästä sekä fanisivuilta. Syksyisin järjestetään valtakunnalliset vapaaehtoisten päivät Pieksämäellä. Näillä päivillä on runsaasti samanhenkistä seuraa sekä asiapitoista että kevyempää ohjelmaa. Nähdään siellä!

Saapas-vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen

Olen kiinnostunut seuraavista toiminnan muodoista:

Olen ensijsijaisesti kiinnostunut seuraavan paikkakunnan Saapas-toiminnasta (valitse 1):