Etsimme rippikoulumuusikoita Nuoren kirkon kansainvälisiin rippikouluihin kesälle 2019

Haemme muusikoita kansainvälisten rippikoulujen leirijaksoille Partaharjun leirikeskukseen Pieksämäelle:

KV70 30.6.-10.7.2019
KV71 11.-21.7.2019

Rippikoulumuusikkona vastaat yksin tai yhdessä toisen muusikon kanssa koko rippikoulun päivittäisestä musiikkitoiminnasta: kaikille opetussuunnitelmaan kuuluvasta kirkollisen musiikin opettamisesta ja vapaaehtoisesta kuoro- ja bändiopetuksesta. Opetus tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Bändien ja kuoron kanssa suunnittelet, sovitat ja toteutat vierailupäivän, leirimessujen ja leirin päätteeksi järjestettävän suuren konfirmaatiojuhlan musiikkiohjelman. Kirkollisen musiikin osalta pidämme tärkeänä innostavaa otetta kristilliseen musiikkiin –  kehollisesta musiikista nykygospelin kautta perinteiseen kirkkomusiikkiin. Työvälineinä sinua avustavat mm. Nuoren seurakunnan veisukirja, virsikirja, Taizé-laulukirja sekä ELCAn englanninkielinen virsikirja.

10 päivää, 70 nuorta, 3 opetusryhmää, 2 kieltä ja 6 opettajakollegaa – kansainvälinen rippikoulu Partaharjulla ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Toivomme, että sinulla on kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, hallitset äänentoistotekniikan perusteet ja kuulut evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Mikäli kirkollisen musiikin pitäisi mielestäsi olla muutakin kuin pelkkiä urkuja, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesti ja CV 15.11.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi Liitä hakemukseesi toive, kummalle rippikoulujaksolle haet, sillä voit työskennellä jaksoista vain toisella. Huomioimme haussa erityisesti musiikkia opiskelevat ja nuoret hakijat.

Haastattelut pidetään Helsingin Lauttasaaressa lauantaina 24.11. Laitathan jo hakuvaiheessa kalenteriisi haastattelupäivän.
Lisätietoja tehtävästä antaa kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.