Etsimme rippikoulun opettajia Nuoren kirkon kansainvälisiin rippikouluihin kesälle 2019

Haemme opettajia kansainvälisten rippikoulujen leirijaksoille Partaharjun leirikeskukseen Pieksämäelle:

KV70 30.6.-10.7.2019
KV71 11.-21.7.2019

Koe keskikesän rippikouluhuuma erilaisella tavalla ja kasvata osaamistasi uusiin mittoihin. 10 päivää, 70 nuorta, 3 opetusryhmää, 2 kieltä ja 6 opettajakollegaa – kansainvälinen rippikoulu Partaharjulla ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Rippikoulunopettajana toimit osana opettajatiimiä, johon kuuluu lisäksesi pappi, muusikko ja 4-5 muuta rippikoulun opettajaa. Ohjelmaa ja opetusta järjestät sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Rippikoululeiri huipentuu leirin lopuksi järjestettävään suureen konfirmaatiojuhlaan.

Tarja Liljendahl ja Katri Malmi jakavat ehtoollistaToivomme, että sinulla on kokemusta rippikoulu- ja/tai nuorisotyöstä, opiskelet alaa ja kuulut evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Mikäli vuosia sitten kirjoitetut piirtoheitinkalvot eivät ole lähin työtoverisi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 15.11.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi Liitä hakemukseesi toive, kummalle rippikoulujaksolle haet, sillä voit työskennellä jaksoista vain toisella.

Haastattelut pidetään Helsingin Lauttasaaressa lauantaina 24.11. Laitathan jo hakuvaiheessa kalenteriisi haastattelupäivän.
Lisätietoja tehtävästä antaa kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.