Tervetuloa mukaan Nuoren kirkon ohjelmiin ja osastollemme kasvatuksen päivillä Jyväskylässä!

Kasvatuksen päivät ovat 8.–10.1.2019 Jyväskylän Paviljongilla. Nuori kirkko on vahvasti mukana niin kanavissa, näyttelyosastolla kuin iltaohjelmassakin.

Koulutusten, julkaisujen ja keskustelujen lisäksi nostamme tällä kertaa esille erityisesti 100 vuotta iloa – koululaiset kirkossa -juhlavuoden. Erityisesti kasvatuksen päivillä iloa tuottavat kouluikäisille avattava uusi Ttila-tubekanava sekä ensi kesän Pisara-suurleiri.

Partaharjun toimintakeskuksen ja Retkeily- ja kurssikeskus Tievatuvan isännät ovat tavattavissa osastollamme reiluin tarjouksin ja järjestäen suositun loma-arvonnan. Kustantamomme Lasten Keskus ja Kirjapajan osastolta löydät uusimmat materiaalit työsi tueksi.

Tiistai-iltana klo 19.30–21 järjestämme Laulutuuli-konsertin auditoriossa. Luvassa on vauhdikas ilta uusien Laulutuuli-laulujen ja kirjauutuuksien seurassa. Puikoissa ovat muun muassa Pekka Laukkarinen, Matti Laitinen ja Leevi Helo. Samalla pidetään kouluikäisten uuden Ttila-tubekanavan julkkarit.

Tubekanavan Ttilan juontajat
Ttila-tubekanavan nuoret juontajat tavattavissa osastollamme keskiviikkona 9.11. klo 9–10.30.

Yllätyspalkintoja, pikkuherkkuja ja muuta kivaa

• Jos teet päivien aikana ryhmän ennakkoilmoittautumisen Pisara-leirille, saat Pisara-juomapullon! Paviljongin “Liikkuvan Pisaran” pisteellä voit osallistua myös #pisaraleiri kuvakilpailuun!
• Osastollamme saat suun makeaksi hattaroilla ja eväitä työhösi! Tule herkuttelemaan!
• Tule ottamaan hauska Ttila-kaverikuva osastollemme!
• Ja monta muuta kivaa ja hyödyllistä vinkkiä, tatuointia, tarraa ja esitettä löytyy pöydiltämme!

Päivien upeassa ohjelmatarjonnassa olemme lisäksi tuottajana tai suorittajana mukana muun muassa seuraavissa:

Workshopit
– Ettei kukaan olisi yksin – menetelmiä ulkopuolisuuden ehkäisyyn
(KaPu – kaveruuden puolesta ja Moottoripaja)
– Kehollinen aamun avaus pyhän tanssin askelin
– Vuosi Vasun kanssa
– Pulahduksia pyhään
– Poweria pohkeeseen
– Ratkaisevat hetket nuoren rippikoulupolulla
– Iloa ja rauhan säveliä virsimuskarissa
– YouTube, Instagram, WhatsApp: mitä seuraavaksi?

Kanavat
– Kaste, kummius ja Z-sukupolvi
– Kuinka rakennamme lapsimyönteistä yhteiskuntaa ja kirkkoa.

Lisäksi Gordon ja äXäri-ohjaajilla on lounastapaaminen, Kirkkotorilla Nuori kirkko tarjoaa Ukulele-työpajan ja NettiSaapas esittäytyy.

Tervetuloa, me odotamme jo tapaavamme sinut Jyväskylässä!

Ilolla

Nuoren kirkon väki

PS Kasvatuksen päivien mobiilisovellus löytyy Android- ja iPhone-puhelimille kunkin puhelimen sovelluskaupasta. Voit ladata sovelluksen myös tästä: https://get.eventos.fi/kkp2019