Toimistoassistentiksi Nuoreen kirkkoon!

Nuori kirkko ry:ssä olemme rohkeasti lasten ja nuorten asialla! Tämä visiomme ohjaa työskentelyä myös tukipalvelutiimissä, johon haemme toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen.  Tuotamme tiimissämme toimivien rutiinien ja joustavien työtapojen avulla palveluita niin talon sisäisille kuin ulkoisille yhteistyökumppaneille.

Etsimme sinua, joka otat mielelläsi haltuusi järjestötyön rutiinit ja jaksat pitää ne toimivina, innostut työstäsi ja olet valmis sitä rohkeasti ja monipuolisesti kehittämään. Arjessa mietit perusrutiinien ohessa, ovatko prosessit järkeviä ja kuinka ne voitaisiin järjestää entistä paremmin asiakkaita palvellen. Näet työsi merkityksen järjestön työilmapiirin kehittäjänä ja palveluhenkisen brändin vahvistajana.  Viihdyt työssä, joka koostuu monipuolisista tehtävistä. Työsi on itsenäistä, mutta tiimiltä saat apua, sparrausta ja kannustusta.

Työn perustana ovat toimivat rutiinit, joista sinulla on aiempaa kokemusta. Varmistat työlläsi arjen sujumisen, mutta innostut myös nopeiden tilanteiden vaatimien luovien ratkaisujen tekemisestä.

Työkenttäsi peruspilareina ovat
• toimiston asiakaspalvelu: yleisjärjestelyt, toimiston yhteydet mm yleissähköposti, ‘puhelinvaihde’, ilmoittautumiset, tiedustelut
• sidosryhmäyhteistyö käytännössä (CRM: sidosryhmien asiakashallinta ja viestiminen, jäsenrekisteri ja -yhteydet)
• myyntilaskutus ja -reskontran hoito
• luottamuselinten (hallitus, valtuusto) ja johdon työskentelyn tukeminen
• matka-, seminaari- ja kokousjärjestelyt, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyt

Tiedät onnistuneesi, kun vuoden päästä olet mm.
★ottanut haltuun kenttäsi päivittäisen työn rutiinit
★tutustunut toimintaympäristöömme, palvelutarjontaamme ja sen pohjalta uudistanut sisäistä palvelutarjontaa
★toteuttanut luovalla ja innostavalla tavalla sidosryhmä- ja henkilöstötilaisuuksia yhdessä HR- ja viestintätoimijoiden kanssa

Työpiste sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa järjestön toimistolla. Tehtävästä maksetaan palkkaa Nuoren kirkon palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävän aloituspalkka on 2285,96 euroa + mahdolliset kokemuslisät. Työsuhde on vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 7.8. tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Timo Tulisalo, 044 346 9522.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi keskiviikkoon 22.5.2019 klo 23.59 mennessä. Haastattelut järjestetään järjestön toimistolla maanantaina 27.5. Merkitsethän päivän kalenteriisi jo nyt.

Tämän rekrytoinnin parissa kanssasi työskentelevät Timo Tulisalo ja järjestön HR-koordinaattori Noora Isoranta.

Nuori kirkko haluaa mahdollistaa lasten ja nuorten osallisuuden yhteiskuntaan. Olemme evankelis-luterilaisten seurakuntien lasten, nuorten ja perheiden järjestö. Nuori kirkko toimii lasten ja nuorten sekä heidän kanssaan töitä tekevien parissa. Leireillemme ja tapahtumiimme osallistuu vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta. Teemme työtä evankelis-luterilaisissa seurakunnissa ja koko yhteiskunnassa. Asetumme kaikenlaisten lasten ja nuorten puolelle. Teemme työtämme, jotta jokaisen lapsen ja nuoren olisi mahdollisuus kasvaa omaksi ainutlaatuiseksi itsekseen. Jotta jokainen nuori ja lapsi löytää paikkansa maailmassa.