Tule kokemaan ilonpisaroita Pisara-suurleirille muiden vapaaehtoisten kanssa!

vapaaehtoistyo.fi/nuorikirkko -linkistä avautuu muun muassa tällainen aloitusnäkymä.

Nyt on  monenlaisten taitajien leiripestit tarjolla vapaaehtoisille! Apukädet moneen hommaan ovat lämpimästi tervetulleita ensi kesän heinäkuun lopulla.

Pisara-suurleiri pidetään 24.­­–29.7.2019 Partaharjun leirikylässä, Pieksämäellä. Leiri on tyttöjen, poikien, perheiden ja nuorten leiri. Rakennamme leiriä yhdessä. Olisitko Sinä innokas tulemaan leirille vapaaehtoiseksi? Tarjolla on monia pestejä, esimerkiksi rakennusavuksi tai  vapaa-ajan ohjaajaksi? Katso lisää huippukivoja pestejä osoitteesta: vapaaehtoistyo.fi/nuorikirkko ja rekisteröidy tästä mukaan! – Siis rekisteröidy ensin ja sitten valitse tehtävä, johon haluat ilmoittautua. Sivuilla on tarkempi ohjeistus.

Lisää leiristä: www.pisaraleiri.fi