Tule meille korkeakouluharjoittelijaksi toteuttamaan digitutkimusta!

Löytyykö sinulla kiinnostusta ja osaamista tilastojen analysointiin? Oletko kiinnostunut digitalisaatiosta ja nuorisokulttuureista? Haluatko työskennellä uutta luovassa projektissa rennon tiimin ympäröimänä?

Toteutamme yhteistyössä Kirkkohallituksen kasvatus- ja perheasioiden sekä digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verken kanssa maaliskuussa-huhtikuussa 2019 kyselyn, jolla kartoitetaan jolla kartoitetaan digitaalisuuden hyödyntämistä seurakuntien nuorisotyössä ja varhaiskasvatuksessa. Pääasiallisena tehtävänäsi on osallistua kerätyn aineiston käsittelyyn sekä tulosten analysointiin ja raportointiin.

Edellytämme sinulta tilastotieteen osaamista ja kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien vahvaa hallintaa sekä hyvää kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi. Toivomme myös, että sinulla on jonkinlaista tuntemusta digitaalisesta mediasta ja teknologiasta sekä kiinnostusta lapsi- ja nuorisotyötä ja nuorisokulttuureita kohtaan. Lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä tiimityöskentelyyn osana selvitystä tekevää projektiryhmää sekä järjestömme viestintätiimiä. Luemme eduksi hyvän ruotsin kielen taidon, koska harjoitteluun kuuluu perehtymistä ruotsinkieliseen aineistoon.

Vaikka kyseessä on harjoittelupaikka ja lupaamme antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen ja ohjauksen, edellyttää harjoittelu sinulta kykyä itsenäiseen ja asiantuntijatasoiseen työskentelyyn. Siksi toivomme sinun olevan opintojesi loppuvaiheessa. Esimerkiksi yhteiskunta-, tilasto- tai käyttäytymistieteen opinnot antavat hyvää pohjaa harjoittelun suorittamiseksi. Lisätukea työhösi tarjoaa sparrailu yhteistyökumppanimme Verken vastaavaa työtä tekevän harjoittelijan kanssa.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta aikavälillä helmikuu – toukokuu 2019. Työpaikkamme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa (Itälahdenkatu 27 A, 3. krs). Harjoittelusta maksetaan työehtosopimuksemme mukaisesti 1590 euroa/kk.

Olisiko tämä sinun harjoittelupaikkasi? Lähetä meille työhakemus ansioluetteloineen viimeistään tiistaina 5.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Mainitse samalla, onko sinun mahdollista käyttää harjoitteluusi korkeakoulun harjoittelutukea. Haastattelut pidetään erikseen ilmoitetuille hakijoille maanantaina 11.2.

Lisätietoja paikasta antaa viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaava johtaja Katri Korolainen (044 545 6592, katri.korolainen@nuorikirkko.fi).