Kouluikäisten uusi media on Ttila

Tammikuussa 2019 julkaistava uusi kouluikäisten media on nimeltää Ttila. Iltapäivisin lähetettävä Ttila on suora ohjelma, jossa käsitellään kouluikäisiä kiinnostavia aiheita. Nimen ideoinnissa kysyttiin lasten ja nuorten mielipidettä, joiden pohjalta ohjausryhmä päätyi nimeen Ttila. Ajatukset omasta ajasta, omasta itsestä ja omasta tilasta nousivat esiin, kun nuorilta kysyttiin nimeästä.

Ttila tulee jatkamaan Joka Poika -lehden ja Jiipeenetti.fi-verkkolehden perintöä, tarjoten sisältöä nuorilta nuorille. Ttila-ohjelmassa keskustelua ohjaavat 13–19-vuotiaat juontajat, jotka tuovat lähetykseen mukaan reaaliaikaisesti katsojien kommentteja sekä ajatuksia. Suoran keskustelun lisäksi ohjelmassa näytetään etukäteen kuvattuja videoita.

Videomateriaalia tuottavat pilottiseurakunnat eri puolilta Suomea, ja mukaan on mahdollista liittyä! Tarjoamme pilottiseurakunnille koulutusta videoiden tekemiseen sekä mahdollisuuden päästä näyttämään materiaalia valtakunnallisesti. Lasten ja nuorten tekemät videot voivat olla sisällöllisesti mitä vain, mutta maksimikestoltaan viisi minuuttia. Jos sinun seurakunnassasi on videoiden tekemisestä kiinnostuneita tai kameran edessä viihtyviä lapsia ja nuoria, lähde mukaan pilottiseurakunnaksi.

Ttila-mediaa tekevät Nuori kirkko ry:n ja paikallisseurakuntien kanssa Kirkkohallituksen kasvatus- ja perheasiat, Kirkon viestintä sekä Suomen Lähetysseura. Lisätietoja uudesta mediasta ja pilotoinnista antaa Juha Kinanen (juha.kinanen@nuorikirkko.fi, puh. 0400 304490).