Varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

Vuosittain järjestettävät seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät (tapahtumasta on käytetty myös nimeä verkostotapaaminen) kokoavat vuosittain yhteen runsaat 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Päivien suosio on kasvanut viime vuosien aikana ja neuvottelupäivät ovatkin tällä hetkellä ainoa näin mittavasti seurakuntien varhaiskasvatuksen ammattilaisia valtakunnallisesti yhteen kokoava tapahtuma.

Päivät tarjoavat mahdollisuuden ammatillisiin kohtaamisiin, oman ammatillisuuden kehittämiseen, kokemusten jakamiseen sekä pieneen irtiottoon arjen kiireiden keskellä!

Vuoden 2020 varhaiskasvatuksen neuvottelupäivien teemana on “Kuule -minä puhun sinulle”  Nähdään  Hämeenlinnassa syyskuussa 2020!

Neuvottelupäivien-ohjelma_2020