Etsimme viestintäsuunnittelijaa

Me Nuori kirkko ry:ssä tuemme lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista kasvua ja osallisuutta, kehitämme ja palvelemme evankelis-luterilaisten seurakuntien toimintaa lasten ja nuorten parissa sekä vaikutamme lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvän elämän edellytyksiin kirkossa ja yhteiskunnassa.

Haluamme olla entistä parempia työmme viestimisessä ulospäin. Siksi etsimme viestinnän ja vaikuttamisen tiimiimme VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA auttamaan työmme näkyväksi tekemisessä. Oletko se sinä?

Viestintäsuunnittelijana katsot järjestön viestinnän kokonaiskuvaa laajemmassa mittakaavassa uutiskirjeistä somemarkkinointiin ja tapahtumaviestintään. Osaat ajatella asioita kohderyhmälähtöisesti. Tuotat ja suuntaat oikeat viestit, oikealla tavalla, oikeille ihmisille, oikeassa mediassa.

Arjessasi työsi rakentuu mm.

• Sisällöntuotannon tehtävistä: järjestön uutiskirjeet, mediatiedotteet, uutisjutut järjestön WordPress-pohjaisille sivuille
  • Järjestön toiminnan ja toimialan suunnitelmallisesta tunnetuksi tekemisestä viestinnän ja markkinoinnin keinoin
  • Some- ja markkinointiviestinnästä
  • Työyhteisömme jäsenten tukemisesta viestinnän tekemisessä ja toteuttamisessa

Työssä menestystä enteilee taito tiivistää oleellinen ja löytää juttuihin mielenkiintoinen kärki, kiinnostus somen muuttuvia algoritmeja kohtaan, innostus tekstin sujuvaan tuottamiseen ja muokkaamiseen sekä  markkinointihenkinen ajattelu järjestön näkyvyyden edistämiseksi. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta nopeatempoisesta tekstintuottamisesta ja -editoinnista. Pidämme tärkeänä, että sosiaalisen median alustat ovat sinulle arjesta tuttuja ja olet kiinnostunut kehittymään niiden hyödyntämisessä työvälineenäsi. Myös graafisen osaamisen hyödyntämiseen on tilaa, mutta sitä ilmankin pärjää, sillä tiimiisi kuuluu visuaalisen viestinnän suunnittelija. Lapsi- ja nuorisojärjestökentän tai seurakuntatyön kokemuksesta on työssä apua, mutta se ei ole pakollista. Meillä on saa opetella ja kasvaa, eikä kaikkea tarvitse osata saman tien!

Viestintäsuunnittelijan tehtävä on järjestössä vakituinen ja palkkaa maksetaan järjestön palkkausjärjestelmän mukaisesti 2701,27 e/kk + mahdolliset kokemuslisät aiemmasta työkokemuksesta. Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnästä vastaava johtaja Johanna Pietiläinen, 044 545 6592.

Olisitko mielelläsi sparrannut tämänkin rekrytoinnin ilmoituksen ja markkinoinnin vielä paremmaksi? Jos sormesi syyhyävät jo näppäimistöllä, lähetä hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi viimeistään sunnuntaina 2.2.2020 osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Mahdollisen haastattelusi merkeissä (n. 45 min) tapaamme tulevalla työpaikallasi, Lauttasaaren toimistollamme, keskiviikkona 5.2. aikavälillä 13-17 tai torstaina 6.2. aikavälillä 15-18. Voit ilmoittaa jo hakuvaiheessa, mikäli jokin aika ei sinulle kyseisinä päivinä sovi. Yritetään löytää yhdessä sopiva aikataulu. Haastatteluun kutsuttaville lähetämme myös pienen ennakkotehtävän.

Nuori kirkko haluaa mahdollistaa lasten ja nuorten osallisuuden yhteiskuntaan. Olemme evankelis-luterilaisten seurakuntien lasten, nuorten ja perheiden järjestö. Toimimme lasten ja nuorten sekä heidän kanssaan töitä tekevien parissa evankelis-luterilaisissa seurakunnissa ja koko yhteiskunnassa. Henkilöstökoulutustarjonnan ja tapahtumien kautta tavoitamme kattavasti seurakuntien kasvatuksen ammattilaiset. Leireillemme ja tapahtumiimme osallistuu vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta. Asetumme kaikessa toiminnassamme kaikenlaisten lasten ja nuorten puolelle.

Viestintätiimi poseeraa yhteisenä virkistyspäivänä liitutaulumaalattujen seinien edessä pienessä huoneessa. Tiimiläisiä on 5 ja he hymyilevät ja näyttävät peukkuja ylöspäin.
Viestintätiimi tiimipäivän iloissa.